Psychotherapiepraktijk Verschueren

Psychotherapie voor kinderen, jeugdigen en volwassenen

Drs. M.L.P.M. Verschueren

Als u uw kind of uzelf wilt aanmelding kunt u per e-mail of telefonisch met mij contact opnemen. Mocht u mij niet kunnen bereiken, laat dan uw gegevens achter zodat ik met u contact kan opnemen. Doorgaans neem ik binnen 5 werkdagen contact met u op.

Er ontstaat regelmatig een wachtlijst die kan oplopen tot 3 maanden of langer. In alle gevallen overleg ik met u welke mogelijkheden u heeft, hoe lang de wachttijd op dat moment is en hoe deze te overbruggen is. Al naar gelang de situatie kan een tussentijds advies worden gegeven. Afhankelijk van uw behoefte en in geval van acute situaties bespreek ik met u de mogelijkheden waar u eventueel eerder terecht kan. Als de wachttijd langer is dan 3 maanden kunt u wachtlijstbemiddeling aanvragen bij uw zorgverzekeraar.

Voor het eerste contact is het nodig om een verwijsbrief van de huisarts, een geldig legitimatiebewijs en uw zorgverzekeringspas mee te brengen. Bij de jeugd tot 18 jaar kan zowel een verwijsbrief van de huisarts, jeugdarts, als van de desbetreffende gemeente worden gegeven.